dijous, 13 de setembre de 2012

Projecte Creadors EN RESIDÈNCIA

Com molts de vosaltres ja deveu saber aquest curs estem dins del projecte Creadors EN RESIDÈNCIA . Ja s'han fet 3 edicions del projecte amb la participació de diversos creadors i creadores i d'instituts públics de secundària de Barcelona. 
A la pàgina principal de la web del projecte hi ha una pestanya que es diu blocs i us porta als diferents blocs de les edicions ja realitzades. Un exercici previ serà conèixer bé en què consisteix el projecte, explorar les residències realitzades i veure com s'han treballat els blocs, ja que vosaltres haureu de portar el bloc de la nostra residència.

Us proposem que us distribuïu els següents blocs per realitzar una tasca d'investigació per parelles. Haureu de resumir la informació que heu trobat, fer un resum breu d'aquesta i exposar-la a classe. 
o    Salvador Juanpere EN RESiDÈNCiA a l’Institut Infanta Isabel d’Aragó: http://blocs.xtec.cat/enresidencia0910infantaisabeldiari/
o    Lluís Sabadell Artiga EN RESiDÈNCiA a l’Institut Collserola: http://blocs.xtec.cat/enresidencia0910collseroladiari/
o    Mar Arza EN RESiDÈNCiA a l’Institut Monturiol: http://blocs.xtec.cat/enresidenciamonturiol1011/
o    Josep-Maria Balanyà EN RESiDÈNCiA a l’Institut Joan Brossa: http://blocs.xtec.cat/enresidenciabrossa1011/
o    Isabel Banal EN RESiDÈNCiA a l’Institut Barcelona-Congrés: http://blocs.xtec.cat/enresidenciabarcelonacongres/
o    Vicens Casassas EN RESiDÈNCiA a l’Institut Valldemossa: http://blocs.xtec.cat/enresidenciavalldemossa/
o    Tom Carr EN RESiDÈNCiA a l’Institut Sant Andreu: http://blocs.xtec.cat/enresidenciasantandreu/